събота, 27 април 2024 г.

Кубрат Пулев обяви, че има нова любов

Боксьор №1 у нас Кубрат Пулев призна, че отново има половинка. Вървейки редом до Краси Боев, докато камерата на Нова телевизия запечатва всяка крачка от тяхната разходка сред природата за сутрешното предаване „Събуди се“ на медията, спортистът сподели, че пак е във връзка.

„Аз съм човек, който има нужда от любов, и естествено, имам човек до себе си. Тези отношения са изключително сложни и аз винаги казвам: „Хора не се бъркайте, понеже във всичко друго можеш да дадеш съвет или мнение, но в личните отношения не можеш да се бъркаш, защото никога не знаеш точно каква е ситуацията“, каза той.

Въпреки признанието си, спортистът предпочете да не разкрива самоличността на жената, откраднала сърцето му, запазвайки името ѝ в тайна. По думите му неговият горчив опит с публичните романси, разиграващи се под ярките светлини на прожекторите, го е накарал да вземе това решение.

„Видяхте колко дълго – 13-15 години, бях с човек, който е известен. Бяхме в публичното пространство… Любовта няма нужда от показност. Тя просто е любов и на съвсем друго ниво. Баща ми казваше, че най-важният въпрос е кой е човекът до теб. Кой ще избереш. И беше прав“, обяснява той, очевидно имайки предвид случилото се между него и попфолк певицата Андреа, с която официално се раздели преди една година.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html