четвъртък, 2 май 2024 г.

Златка ще дундурка син в къща за милион

Моделката ще гушне втори син през 2023 г.

Легендарната Мис Плеймейт Златка Райкова сбъдна голямата си мечта – да каже „да“ на успешен и амбициозен мъж, да заживее щастлив и охолен живот и да се потопи в дълго отлаганата, но желана през годините роля на майка.

Малко преди Коледа тя отвори вратите на новия си дом, показвайки на верните си фенове трансформацията, провокирана от годеника й и бивш тенисист Карен Хачатрян. Светската двойка не спира да споделя кадри от пътешествията зад граница, повечето от които екзотични дестинации, но не издава в какъв лукс реално живее. Домът им се оценява на близо 1 000 000 лева, пише в. „Галерия“. Той е обзаведен по последен писък на модата. Златка не е променяла основите на жилището, но за сметка на това е изградила акцентите в интериора с помощта на специалисти. В къщата им няма обикновени сувенири, статуетки или картини за украса, всеки предмет е оценен на висока стойност по желание на тенисиста.

Райкова украси приказно семейното гнездо

Основната им всекидневна, обединена с кухненското пространство, е обзаведена в тъмна палитра, с преобладаващи нюанси на черно, графит, светлосиво и бежово. Френските прозорци и впечатляващата гледка са подчертани от дълги завеси, струващи няколко хиляди. Спалнята и останалата част на дома им се пренася към по-светлата гама. Огромната квадратура позволява наситените цветове, без да стеснява оптически пространството. В момента те променят част от жилището, а причината е следващият член на семейството. По-рано Райкова обяви, че ще става майка за втори път. Според запознати тя чака момче. Карен, който полага грижи и за първородното й дете – Благой-младши, плод от безумната и разочароваща любов с ексфутболиста Благой Георгиев, настоявал да се изградят стаи и за двете момчета. Любопитна подробност е, че двамата няма да се ръководят от новите анимации и типично детски декор, а ще изберат изчистената и семпла визия.

Източници твърдят, че Злати е забременяла по време на романтичната си почивка на остров Санторини. Следващото им пътешествие било до Миконос, където Хачатрян паднал на коляно. Опасната тема за сватба, която Райкова винаги е отбягвала се прокраднала между нея и Карен, след намеци от нейна страна, той решил, че ще е най-добре да сключат брак и да отгледат сина си като законно семейство. Последният им по-далечен воаяж бил до Малдивите, откъдето всъщност фурията засне голата си фотосесия с наедряло коремче.

Припомняме, че тя и Карен се запознават в труден период. По време на първото им виждане, тя все още има отношения с бившия ритнитопковец.

Започна да крие коремчето си още през лятото

С Благой живеят като съквартиранти, той излиза с приятели и спортува, докато тя работи денонощно, развивайки бранда си, за да припечелва пари за нея и децата. Връзката им рухва, когато Джизъса, както е познат в светските среди, я натоварва със задължението да изплаща издръжките на останалите му деца. Многодетният татко, който има двама наследника от първата си жена ексгимнастичката Христина Витанова – момче и момиче, носещи красивите имена Давид и Йоана, както и син от шампионката по аржентинско танго Есмер Омерова, решава, че водеща в отглеждането на бебе №4 – Благой, ще е майката. Това обаче не се нрави на моделката, която усеща освен страст, така и финансова стабилност в Карен. „Работех безспирно, без сън – дали се снимах или правех дрехи, все тая, нямах сили за нищо. Нямам думи колко съм обидена. За детето ми да не говорят нищо! За съжаление, то казва „тати“ на Карен. Господ ми е свидетел, че не исках да става така“, сподели неотдавна русокосата красавица, която се изправи индиректно срещу родителите на спортиста, позволили си да я оплюят в национален ефир.

Това беше и последното й откровение за болезнената връзка. Припомняме, че преди Джизъса тя имаше връзка с известния ММА шампион Георги Валентинов. Мачото бе залитнал по нея до такава степен, че си позволи да й предложи брак по време на участието й в музикалния формат „Като две капки вода“. Ден след като прие да стане негова законна жена, Райкова каза, че може да е сгодена и десетина години, защото подписът не означава нищо, с което даде ясна заявка, че не възнамерява да вдига сватба. Бяла рокля ще облече през 2023 г., като най-вероятно тържеството ще се реализира зад граница, а младоженците ще поемат разноските за всички гости. По отношение на главозамайващия им бюджет има няколко версии, най-разпространената е, че Карен е припечелил първите си големи суми при уговаряне на изхода на тенис мачове, заради което в миналото е тежко санкциониран.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html