понеделник, 6 май 2024 г.

Лука Модрич засега остава в националния отбор на Хърватия

Със сигурност треньорът на „шахматистите“ Златко Далич (вдясно) е доволен от решението на капитана на отбора му да продължи да играе за националния тим.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Капитанът и лидер на националния отбор на Хърватия по футбол Лука Модрич заяви, че засега не смята да прекратява кариерата си за тима, като се надява да играе поне още в турнира на Лигата на нациите, съобщи БТА.

„Такъв е планът. Няма смисъл да не играя в Лигата на нациите. После ще видя какво ще правя“, каза Модрич пред хърватската телевизия HRT след победата с 2:1 над Мароко.

Със сигурност треньорът на „шахматистите“ Златко Далич е доволен от решението на капитана на отбора му да продължи да играе за националния тим.

37-годишният халф на Реал Мадрид знае, че следващото Световно първенство след 4 години е твърде далечна цел, но той иска да продължи да носи националната фланелка. „Постигнахме нещо голямо за хърватския футбол. Искахме златото, бяхме близо. В крайна сметка ще се завърнем в Хърватия като победители. Доказахме, че сме постоянни. Не може да гледат на нас като изненада, а като сила във футбола“, каза още носителят на „Златната топка“ за 2018 г.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html