неделя, 5 май 2024 г.

Стив Тайлър се върна към дрогата, говори с мъртъвци

Рокдинозавърът не докосваше наркотици 20 години, но посегна отново към хероина след операция

„Аеросмит“ отмениха изненадващо концертите си в Лас Вегас. Като причина рокдинозаврите посочиха „здравословни проблеми“ на култовия фронтмен Стивън Тайлър.

Медиите зад океана бързо разкриха каква е болестта на гласовития рокаджия. Всъщност певецът се бори с нея още от младежките си години. Оказа се, че 74-годишният музикант отново е залитнал към дрогата. За съжаление, не става дума за грешна забежка в събота вечер – Стив тотално е паднал в зловещия плен на наркотиците и буквално не е на себе си. Веднага, след като стана ясно, че бандата отменя концертите си, той е бил спасен на косъм от смъртта в хотелската си стая. Причината за инцидента е свръхдоза хероин, твърди онлайн таблоидът TMZ.

Тайлър е друсан през цялото време, говори с мъртъвци и същества от други планети, забравил е всички песни на групата, а често не знае къде се намират, твърдят запознати.

Музикантът беше чист от дрога почти 20 години, но миналата година се върнал към вредния си порок. Операция на крака му причинявала огромни болки, за които болкоуспокояващите не помагали и затова Стив посегнал отново към отровния бял прашец.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html