неделя, 5 май 2024 г.

Фърат Челик хлътна по колежка

Фърат е много популярен у нас

Привлекателният турски актьор Фърат Челик, който очарова българската публика в образа на Мустафа от драматичната поредица „Пепел от рози“, беше забелязан от папараци в южната ни съседка заедно с новата си приятелка. Според публикации в пресата, Фърат е започнал връзка със своята колежка и режисьор Есра Рушан.

Фотографи ги заснемат на излизане от популярно място в богаташкия квартал „Етилер“ и записват Фърат да нарича Есра „любов моя“. Когато виждат представителите на медиите, актрисата се опитва да ги отпрати и незабелязано продължава среднощната си разходка с Челик.

С Есра са новата двойка в турския кино бизнес

Светските хроникьори припомнят, че в началото на летния сезон Есра и Фърат са били на почивка в Бодрум заедно със своите колеги Шевал Шахин, Енгин Хепилери и съпругата му Бейза Шекерджи, но тогава двамата отричат, че помежду им са се зародили романтични чувства.

Между другото, известният турски актьор след 2015 г. беше изчезнал от екраните, решавайки да си даде отдих. Актьорът живее във Франция, където сбъдва детската си мечта и открива свой ресторант „Au Plaisir“.

„Обожавам вкусната френска кухня и винаги съм мечтал да отворя собствен ресторант. Когато се преместих да живея в Париж, имах много свободно време, затова реших да сбъдна мечтата си. За мен беше добре да си почина от камерите, но не си представям да сложа край на актьорската си кариера, защото тя е моята истинска страст“, споделя Челик.

„Животът ми на актьор все още не е приключил, просто си дадох почивка“, категоричен е той. Миналата година актьорът се завърна в Турция и прие предложение да се снима в нов сериал.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html