събота, 27 април 2024 г.

Емилия: По-младите певици не ме плашат

Поп-фолк певицата Емилия коментира кариерата си за пръв път от доста време насам. Известна с незабравимите си балади, изпълнителката разкри, че “тайната на успеха” е да си актуален, а не млад.

„Във всеки един момент си знам програмата предварително и това ми дава възможността да съм крачка напред и да си планирам нещата от по-рано, да бъда максимално време с децата си – знам кога съм заета и кога съм с тях, знам кога са ми ангажиментите. Имам си човек, който се грижи за всичко това. Много хора ми помагат да бъдем точни с всеки един ангажимент. С годините всичко това се изчисти и го няма този хаос от преди години. Но винаги има неща, които не са по наш сценарий и трябва да се реагира своевременно, но като опитен човек знам как да лавирам” – разказа певицата в студиото на Фен ТВ.

Въпреки че е вече над 20 години на сцената, Емилия е категорична, че за нея това няма значение.

„Никога не се връщам назад и не броя годините на сцената… Няма значение колко години си на сцена! За мен е важно дали тук и сега правиш, работиш и хората те обичат за това, което правиш, дали си актуален в този период. Това едно време какво е ставало, си е било за тогава…Благодарна съм на всички мои почитатели, които ме следват от началото на моята кариера. По принцип сега младите не се интересуват от това какво е било едно време, как е било и колко години сме на сцена. Важното е тук и сега да бъдем актуални и да правим актуални неща“ – обясни тя.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html