неделя, 5 май 2024 г.

Радомир Чолаков: Не знам кои са в папката на Габровски, но ще ни изненадат приятно

Снимка: БГНЕС

Не знам какво пише в папката на проф. Габровски, но съм сигурен, че ще ни изненада приятно. Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков. Според него щели били да бъдат предложени само експерти, които ще са с профила на проф. Николай Габровски.

Припомняме, че проф. Габровски смело заяви, че щял еднолично да избира министрите си и нямало да пита Бойко Борисов.

„Умни и успешни, хора, на които трудно можеш да кажеш този не става. Нека да оставим нашите колеги специално от БСП и „Демократична България“ да преценяват в следващите часове искат ли да постъпят отговорно или ще продължават да са заложници на „Продължаваме Промяната“, ДПС са казали, че ще подкрепят правителството на проф. Габровски“, допълни Радомир Чолаков.

Той поясни, че едно правителство не се избира с идеята да бъде свалено след 3 или 6 месеца, не трябва да се поставя времеви хоризонт.

„Проф. Габровски и съставът на кабинета, който той утре ще предложи, ще бъде най-доброто, което в момента България може да даде като управление. То или ще бъде подкрепено с този мандат, с първия най-добре, или, както Борисов каза, нека да бъде подкрепено с третия, но ще бъде същото, или ще отидем на избори и след изборите пак ще предложим същото. Ние ще очакваме правителството на проф. Габровски да бъде подкрепено с третия мандат“, коментира Радомир Чолаков.

Стоян Михалев: Кабинетът „Габровски“ не може да получи гласове от „Демократична България“

Според Радомир Чолаков парадоксът при плаващите мнозинства е, че могат да произвеждат само добри решения.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html