неделя, 5 май 2024 г.

ГЕРБ се хвали, че ДПС ще подкрепи кабинет „Габровски“, Карадайъ отвърна: Лъжи и манипулации!

Радомир Чолаков от ГЕРБ публично обяви, че ДПС ще подкрепи кабинета, който утре номинираният за премиер неврохирург проф. Николай Габровски трябва да представи на президента. А това наложи спешната намеса на лидера на движението Мустафа Карадайъ, който с остър тон опроверга това твърдение.

До напрегната ситуация се стигна, след като депутатът Радомир Чолаков обяви пред БНТ: „Умни и успешни хора, на които трудно можеш да кажеш този не става. Нека да оставим нашите колеги специално от БСП и „Демократична България“ да преценяват в следващите часове искат ли да постъпят отговорно или ще продължават да са заложници на „Продължаваме промяната“, ДПС са казали, че ще подкрепят правителството на проф. Габровски“.

„На всички онези, които си позволяват да говорят от името на ДПС, заявявам, че решението как Движението ще постъпи спрямо предложения от проф. Габровски кабинет, ще бъде взето от ръководния колективен орган на партията – Централното оперативно бюро. То заседава във вторник. Всякакви мнения на партии и партийци до решението на ЦОБ на ДПС са откровени лъжи и манипулации с оглед собственото им оцеляване“, написа във фейсбук Мустафа Карадайъ.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html