неделя, 5 май 2024 г.

Бившата пиарка на „Промяната“ Диана Дамянова отвори мекичарница

Бившата пиарка на „Продължаваме промяната“ Диана Дамянова стана бизнес дама. Предприемчивата дама откри ново заведение в столичния квартал „Гео Милев“. В група във Фейсбук „Гео Милев, Редута и Слатина“ тя написа: „Мекица и кафе“ днес вече отвори на паркинга на Скай сити мол. Търсим си колеги! Пишете на лични, моля“.

Съкварталците веднага изразиха желание да се включат в екипа й, а други членове на групата написаха, че чакат с нетърпение да опитат продукцията. Заведението приема клиенти от 1 декември

По-рано Дамянова пусна съобщение в същата група: „Мекица и кафе“ открива ново заведение в „Гео Милев“. Набираме персонал – пълни осигуровки, твърдо заплащане плюс процент от оборота, бонуси и бакшиши. За допълнителна информация пишете на лични“.

През ноември тя използва и друга група – „Кв. Гео Милев“, за да обяви старта на новото заведение. Тогава съкварталците се шегуваха с цените на мекиците, които били доста високи, а един от тях написа: „Вместо мекица и кафе отворете бира и шкембе – повече ще върви в квартала“. Заведението й има клон и в Пловдив и на столичния булевард „Граф Игнатиев“. По време на нескончаемите ремонти по него Диана Дамянова беше инициатор на колективен иск от собствениците на търговски обекти в разкопания участък срещу общината за пропуснати ползи.

Дамянова е сред най-известните експерти по връзки с обществеността у нас. Доскоро тя се занимаваше усърдно с пиара на „Продължаваме промяната“, но се отказа. Тя е била и медиен съветник на собственика на „Лукойл“ Валентин Златев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html