неделя, 5 май 2024 г.

Диана Димитрова крие връзка с тв бос

Софийска районна прокуратура се зае да разследва случая с физическо насилие над актрисата Диана Димитрова. Обвинението се самосезира след широкия обществен отзвук, който предизвика публикацията й в социалната мрежа Фейсбук. Припомняме, че в поста си тя сподели, че е била бита по време на снимки от неин много известен колега, когото и досега отказва да назове, пише “Галерия”.

Диана пусна сама своите снимки, на които е посинена

„5 години си задавам въпроса защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба – написа актрисата, показвайки снимки със синини и отоци. – Защо избрах кариерата си в зародиш пред достойнството си. Защо този човек никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че зъбите започнаха да се чупят в устата ми“, ожали се актрисата. Диана се зарича, че ако побоят се бе случил сега, когато вече е известна, не би си мълчала. Дори се заклева в баба си, която я е отгледала като майка, заедно с дядо й в село Кайнарджа, област Силистра, тъй като родителите й се развеждат, когато е на 13 години.

Обръчът на скандала с пребитата Диана Димитрова все повече се затяга около колегата й Юлиан Вергов, с когото имаха горещи сцени в тв сериала „Откраднат живот“, заснет в периода, за който актрисата твърди, че й е нанесен побоя. Участници в рейтинговата и суперуспешна медицинска сага на Нова телевизия разказват, че в началото на съвместната им работа, между актьорите с 20 години разлика помежду им, се усещала магическа химия. Но, както се случва често и в реалния живот, нишката между любовта и омразата е твърде тънка.

В момента, когато хубавата доктор Огнянова и загадъчният доц. Банков трябвало по сценарий да изиграят охладняване на страстите и той да й каже: „Върви при мъжа си“,  разривът в отношенията между Диана и Юлиан извън снимачната площадка вече се усещал.

Д-р Огнянова от „Откраднат живот“ в любовна сцена с Юлиан Вергов

„Вергов е нервен и сприхав човек с буен нрав. Често сме ставали свидетели на неговата невъздържаност и знаехме, че когато избухне, е по-добре да не сме му пред очите. Особено много се дразнеше, когато някой е неточен или неподготвен за снимките. Това най-често се случваше с Владимир Пенев, който никога не си знаеше репликите. „Аз съм дотук!. Моята работа си я свърших и си тръгвам, а ти когато си научиш текста, си търси друг партньор!”, сопваше се  Вергов и тресваше вратата на снимачното студио, най-често оборудвано като лекарски кабинет, в който се развиваше действието. Все пак не е за вярване, че може да е прескочил границата на допустимото дотам, че да посегне на дама“, разсъждават хора от техническия и творческия състав на сериала. Кинаджиите се шегуват, че е по-вероятно, ако има някой пребит, това да се окаже именно белобрадият Владо. Но истината е, че Вергов никога не е показвал открита агресия към някого.

Актьори твърдят, че всички по-пикантни сцени в началото на сериала са се снимали в специално обособен тавански апартамент в сграда на студио „Бояна“, а после в помещение в София техно парк, когато продукцията се мести там.

Диана започва участието си в „Откраднат живот“ в първи сезон през пролетта на 2016 г. с епизодична роля. Тя е сестра Мая, влюбена в героя на Емил Марков – доц. Захариев. През 2017 г. продуцентът Евтим Милошев я кани да участва в четвъртия сезон „Чуждо тяло“ с главна женска роля на д-р Зорница Огнянова, уролог в болница „Св. Кирил“, бивша приятелка на Банков.

Освен боксовите сцени с актьора Велислав Павлов в ролята на д-р Марио Ковачев, Диана има и една ужасна сцена с изнасилване, когато е пребита и насинена от бой. В ролята на насилника е по-малко известният актьор Красимир Митов, за когото тогава твърди, че са много добри приятели и много се обичат.

Една от версиите, блуждаещи в интернет пространството, е, че позабравената актриса е използвала в публикацията си снимки, именно от тази сцена, „насинена“ от гримьорите.

Целта й е да привлече вниманието върху себе си, тъй като след последния филм „Бягство“ , не е снимала друго и играе в спектакъла на Варненския театър „Тютюн“ с Калин Врачански и Стоян Радев.

Още с появата си в сериала, родената на 1 април 1990 г. в град Добрич хубавица, привлича мъжкото внимание в екипа. „При нас няма скрито-покрито, знае се кой с кого спи, с кого се е разделил и с кого започва нова любов. Все пак това са много сезони и години заедно. За Диана обаче не се е чуло да има връзка с някой от актьорите или режисьорите. Един от известните режисьори, който с избухването на скандала беше нарочен, е Станислав Тодоров – Роги, но той снима само два сезона, пък и е добър и благ човек“, разказват артисти. Режисьори през годините са били също продуцентът Евтим Милошев и съпругата на Алек Алексиев Яна Титова и др., които няма как да бъдат заподозрени.

През това време Диана Димитрова имаше връзка със скандалния писател Калин Терзийски, която никога не е отричала и дори е разказвала подробности.

Тя е признавала пред най-близките си приятелки и за афера с бившия шеф на Нова Николай Андреев, който сега е на ръководна длъжност във „Виваком“, но дали това е така, не смеем да твърдим. Запознати обаче издават, че той е спонсорирал изложбите и издаването на книгите й.

Освен актриса, Диана е и художник. Определя рисуването като необходимост. През 2021 г. прави първа самостоятелна изложба „Жената“. Автор е на три детски книжки – „Влад“, „История за Малката вещица, Драконовото зайче и Асо купа“ и „Омагьосаните“, където освен текста, нейни са и илюстрациите.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html