неделя, 5 май 2024 г.

Изгониха Кулагин от квартирата, прибра се в Хасково

Кулагин вече не живее в лукс

Гримьорът скандалджия от „ВИП Брадър“ Валентин Кулагин е приключил с живота си в столицата, издават негови клиентки потърсили го неотдавна за грим. Още преди няколко месеца той се е завърнал в родния си град Хасково, като от време на време отскачал и до гръцко село при роднина. Като го търсели за макиаж обяснявал, че не е в София и че живее при неговата леля временно.

На фукльото му се наложило да освободи квартирата си в София, за която не бил плащал месечните наеми близо година, а сметките за вода не били погасявани от поне две, разказват съседи. Хазаите му го изгонили с големи скандали. „То беше чудо, заплашваше ги арогантно, а го търпяха толкова време“, коментират живущи в кооперацията.

В крайна сметка на Валентин му се наложило да подвие опашка и да се прибере в родния си град, където иначе не се прибирал и за празници. Устатият гримьор бедствал сериозно в последните месеци, а лукса с който толкова се гордее, буквално го е смазал в нищета. Припомняме ви, че в края на миналата година тръгна мълвата, че Кулагин има проблеми с дубайските власти и дори е бил застрашен да влезе зад решетките. Дали това се е случило така и не стана ясно, самият гримьор прояви единствено ирония без да влиза в обяснителен режим. Същевременно пък показа снимки в Инстаграм, че пак е в Дубай, но пък дали не става въпрос за стари заготовки, само той си знае.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html