понеделник, 29 април 2024 г.

Блатечки и Диляна живеят заедно

Моделката не е пречка за новата на актьора

Асен Блатечки и Диляна Попова продължават да живеят под един покрив, твърдят близки от обкръжението на моделката. Това обаче не означавало, че са заедно, а просто съжителстват, пише „Галерия“.

Актьорът от „Съдилището“ не крие, че е в нова връзка, но настоящата му половинка очевидно няма проблем с това, че все още обитава един дом с бившата си изгора. Причината  да не се разделят окончателно с Попова е общото им жилище, което преди години са купили съвместно. Именно и затова все още се търпят, което пък до голяма степен е плюс за сина им Борил, че има възможността да бъде с двамата си родители. Като цяло обаче Асен много по-често остава да спи при новата си жена, отколкото при манекенката, разказват запознати.

Асен е много грижовен татко за Борил

Наскоро театралът не скри, че има жена до себе си. „Личният ми живот е идеален. Не съм сам“, заяви той пред Петя Дикова. В интернет се появиха снимки на лошото момче на родното кино, на които е със силно тунингована брюнетка. Самият той обаче поясни в телевизионното си интервю, че това не е гаджето му.

Диляна пък е щастлива със заможния ресторантьор Лъчезар Захариев, но явно все още не живеят заедно.

Що се отнася до миналото му с Диляна, двойката беше една от най-коментираните в родния шоубизнес. Дали заради обвиненията към красавицата, че е развалила семейството му с Катерина Горанова и напрежението през годините, Асен и манекенката често се разделяха и събираха. Финално обаче приключиха и всеки пое по свой собствен път.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html