неделя, 5 май 2024 г.

Баровци цакат по $1750, за да слушат Галена в Пунта Кана

Галена и Фики

Фолк звездите Галена и Фики Стораро ще посрещнат новата година на топло и екзотично място. Те обаче няма да пропуснат да заработят тлъста пачка, въпреки че са отказали всички предложения за изяви по родните кръчми и клубове.

Затова пък ще се вихрят на Пунта Кана в Доминиканската република, където баровци са ги наели, за да им пеят буквално „на уше“, пише „Галерия“.

Кувертите за изявата им са ограничени, а чартърният полет, с който ще летят всички гости, вече е запълнен. Родни богаташи са броили за специални пакети стартиращи от 1750 долара, осигуряващи им пет нощувки и неповторима празнична нощ с участието на едни от най-големите родни звезди, като по-различното от обикновено е, че всичко ще се случва там където винаги е лято, в палмовия рай на земята – Пунта Кана. Купонът, с който отбрани ще посрещнат 2023-та ще събере и двама от обичаните ни комици – Краси Радков и Тончо Токмакчиев. Те ще представят свои емблематични комедийни образи и скечове. Диджейската част пък е поверена на Диан Соло от „Дийп Зоун Проджект“, който ще бъде с певицата Ева-Мария, която помним от „Х-Фактор“, а в момента е основна вокалистка на проекта му.

Най-голямата звезда на попфолка – Галена ще участва по това време в новия сезон на „Гласът на България“ по Би Ти Ви, който спечели миналата година. Но ще успее да прелети Атлантика, за да бъде част от първото по рода си посрещане на новата година по този начин. Бившата пайнерка е подготвила най-големите си хитове, любими български народни песни и балкански парчета. Колегата й Фики, с когото имат и поне пет дуетни песни ще представи някои от най-интересните си образи от „Като две капки вода“ както и хитове от богатия му репертоар, а и от този на баща му Тони Стораро. Цялата програма ще се разпокъса на две различни места в Пунта Кана в три поредни парти вечери. Със сигурност хонорарите, с които ще се нагушат родните знаменитости, не са обичайните, които взимат по празниците. А и да предпочетат графиците им да не са препълнени около Коледа и Нова година, означава, че договорените суми при всички случаи са доста солидни. Освен това Галена и Фики се предполага, че са предвидили да вземат и свои хора на далечното пътешествие, а това допълнително ще оскъпи престоя им там за сметка на организаторите.

Възможно е също така и Галена да се изкуши да реализира някой нов видеоклип на Пунта Кана и така да уплътни напълно почивката и работата в Доминикана.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html