петък, 3 май 2024 г.

Бойко Борисов: Колко са жалки политическите ни опоненти

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше в Стара Загора и се обърна към симпатизантите си:

„Зад гърбат ми е най-голямата фондация в света „Конрад Аденауер“ Виждате ли колко е грутестно, колко са жални нашите политически опоненти!  20 години тези фондации, най-дясната, най-консервативната, финансира всички мероприятия на ГЕРБ. Мислите ли, че те не са ни проверили. В Европа трябва отново да се върнат системните партии. Ако всички имаха политически семейства и се подчиняваха на равни принципи, както ние в Европейската народна партия, нямаше да има политическа криза в момента и такива безродници. Защото, когато аз работех с Европол те са си били някъде в чужбина. Когато нямаше нито един работещ фонтан в София, един парк, и всичко беше потънало в мизерия – те са били по чужбина”, каза Борисов.

“С машини, без машини – ГЕРБ е първи”, категоричен бе той, в коментара си за споровете в НС за хартиената бюлетина.

“Какво се случи с тези машини? Как изведнъж Слави Трифонов набъбна така, а после падна? Аз не познавам никой, който да е гласувал и за ПП”, попита Борисов.

По думите му БСП се държат “в пъти по-морално” от “Продължаваме Промяната”.  “От „Продължаваме промяната“ се отказаха ИТН, които набраха много скорост в началото. Отказаха се и БСП”, каза той.

Борисов отново призова да бъде подписан документ за 6 месеца, в които да има действащо правителство.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html