четвъртък, 25 април 2024 г.

Ивайла Бакалова става майка след месец

Една от най-известните носителки на титлата „Мис България“ Ивайла Бакалова е родила син в Дубай, а българи са я забелязали да бута тъмносиня бебешка количка в Емирейтс мол, гръмнаха светските медии. Оказа се, че това не отговоря на истината. „Галерия“ научи, че красавицата наистина очаква бебе, но все още не е станала майка за втори път. Рожбата й би трябвало да проплаче след месец, но тя ще роди в София, където живее заедно с бъдещия татко – собственика на няколко ресторанта в София Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата. Потърсихме и самата „Мис България 2001“, за да разкрие повече подробности около щастливото събитие. Тя не отрече, но и не пожела да коментира нищо защото не желае личният й живот да бъде излаган на показ.

Ива Димитрова за в. „Галерия“ 

Слуховете за забременяването й тръгнаха още през август след сватбата на колежката й Роси Черногорова. Бакалова бе сред гостите на венчавката на вдовицата на Митьо Лудия и бившия съпруг на Маги Сидерова – Борислав Желязков, по-известен като Боби Манекена, и на всички снимки прикриваше коремчето си с чантата си.

От години тя избягва светския блясък, а в социалните мрежи е повече от пестелива. Предпочита да не занимава хората със себе, особено след като половинката й Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата, беше задържан на влизане в България на ГКПП-Калотина на 1 септември 2020 година. Тогава беше обвинен в участие в престъпна група за лихварство, рекет и заплахи, чиито ръководители са Ивайло и Александър Георгиеви (баща и син), известни като Пифа и Малкия Пиф. Версията беше, че Денков е заподозрян, че е плащал на протестиращи през лятото на 2020 година от името на Васил Божков. Смята се, че има близки контакти с издирвания хазартен бос и заради това е ударен от прокуратурата. Ресторантьорът обаче твърди, че не се познава с укриващия се в Дубай олигарх. Миналата година се появи разследване на „Антикорупционен фонд“, посветено на ареста на ресторантьора. От тайни записи, направени от Бакалова, се чува как й искат пари за освобождаването на бизнесмена. В крайна сметка след двегодишна сага Специализираният съд смекчи мярката за неотклонение на ресторантьора и той е на свобода и с Бакалова се ширят в просторна къща в полите на „Витоша“, а сега очакват и своето първо дете.

Това не е първото изпитание за Ивайла. Звездата на Бакалова изгрява преди 21 години. Тогава 19-годишната чернокоса варненка печели „Мис България“. След конкурса кариерата й тръгва стремглаво нагоре – фотосесии, ревюта, корици, светски събития. Тя е сред най-коментираните жени в България. Щастието обаче не трае дълго. В края на 2002 г. мениджърката на „Мегаталант“ Мария Бонева, тогава Станева, е залята с киселина в лицето. Само няколко месеца по-късно – през март 2003 г., е убит Илия Павлов. Откаран е веднага в „Пирогов“, а сред първите, които пристигат в болницата, е Ивайла Бакалова. Впоследствие Дарина закрива „Мегаталант“.

На фона на всичко това носителката на короната се оказва бременна. На 22 години Ивайла чака първото си дете от един от най-митичните мъже у нас – Румен Гайтански-Вълка.

Запознават се две години по-рано, часове след като Бакалова претърпява катастрофа. В онзи ден тя се удря с колата си на разклона за Кремиковци. Инцидентът не е тежък, но красавицата изпада в шок. Същата вечер, за да я разсее от случката, нейна приятелка я кани в едно от най-елитните заведения в София. Тогава Ивайла вижда за първи път Румен Гайтански. Заговарят се и следва бурна любов.

Дъщеря й Рая беше абитуриентка миналата година

Нищо че той е с 19 години по-голям от нея. Ражда се дъщеря им Рая, но още докато е бебе, двамата се разделят. Няколко години след това Ивайла признава, че раздялата с Вълка е най-тежкият период в живота й. Докато лекува любовните си рани, миската се затваря в себе си и забравя за светския живот. Завръща се няколко години по-късно, когато се решава на смелата крачка да влезе във „ВИП Брадър“. Тогава обаче идва следващият шамар. От медийни публикации се разбира за сериозен конфликт в семейството й. Оказва се, че Ивайла и близначката й Божидара са имали драматично детство. През първите си три години миската се казва Людмила, кръстена на дъщерята на Тодор Живков. 

Баща й се надява, че ще получи жилище от Тато, но това не се случва.

Родителите Божидар и Божидара се разделят, когато двете момичета нямат и 2 години. С татко си не прекъсват контакт, но по думите им той ги малтретира. Веднъж провесва Ивайла през терасата, за да преодолеела страха си от високото. Божидар Бакалов дълго време използва медиите като трибуна, за да обвинява дъщерите си във всевъзможни грехове. Твърдеше, че Ивайла и Божидара не са негови деца, но той ги осиновил, за да спаси тях и и майка им. Както и това, че те са го ограбили със 75 000 долара и 2 кг злато с фалшиви пълномощни.

С Веселин Денков са двойка от четири години

През 2014 г. Бакалова претърпя и изключително тежък инцидент в риалитито „Къртицата“. По време на едно от изпитанията участниците се изстрелват с катапулт и трябва да се приземят на мрежа. Ивайла обаче оплита крака си, а заради силния камшичен удар на въжето получи тежка полифрагментна фрактура. Бакалова изкара три месеца на легло, а години след това продължава да накуцва и да изпитва силен дискомфорт.

Твърде многото премеждия я карат да избяга в Дубай, където няколко години работи в инвестиционен фонд като консултант на клиенти. Именно в арабското емирство преди три години се запознава с Веселин Денкови и заради него се връща в България.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html