неделя, 5 май 2024 г.

Къщата на Селена Гомес се оказа по-прочута от самата нея

Любимката на тийнейджърите в Америка Селена Гомес се изявява като певица, актриса, модел, продуцент, кулинар и риалити звезда. 30-годишната сладурана отдавна има статут на суперзвезда, затова мнозина се изненадаха, когато се оказа, че домът й може би е по-известен от… самата нея.

Снимките на четвъртия сезон на кулинарното й шоу „Селена плюс шеф“ започнаха именно в къщата на певицата. В предавdното бившата любимка на лошото момче Джъстин Бийбър бърка здравословни манджи,  и то със завиден успех. Кой ли не би искал да надзърна в домовете на богатите и известните в райското кътче Малибу? Районът е като вилно селище на холивудски звезди и някои имения там струват стотици милиони долара. На много от феновете обаче обстановката в къщата на Селена Гомес им се стори странно позната!

Оказа се, че домът на Селена се е използвал като декор за култония тийнейджърски сериал „Хана Монтана“, който бе излъчван по „Дисни“ и превърна Майли Сайръс в световна знаменитост. Всекидневната е използвана и в не по-малко известния сериал „Големите малки лъжи“, излъчван по НВО с друго русо изкушение в главната роля – Рийз Уидърспуун.  Сега домът на Селeна Гомес отново ще влезе в малките екрани, но този път със собственото и шоу.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html