неделя, 28 април 2024 г.

Очаква ви най-желаната газова доставка: народната любов!

Снимки: Туитър
Председателят на „Изправи се .БГ“ Мая Манолова също коментира новината за спрения руски газ.
“Газпром“ спря газа за България!  При това положение, я по-добре не си дарявайте заплатите за оръжие! Нищо, че премиерът ви призова. Искам да е ясно чии са заслугите, че държавата вече е газов заложник:
* Първо на премиера Борисов (ГЕРБ) – снима се с Путин и му подари куче, близки са, тогава защо не го предотврати? 
* На премиера Петков (ПП): обеща промяна. Не помага на Украйна, за да няма агония. А тя сега започва. И не чужда, а наша, българска, икономическа. Защо не я предотврати? 
* На икономическия министър и шеф на БСП Корнелия Нинова – тази нажежена  до червено “истина”. Тя можеше го предотврати, стига да й беше една от червените линии. Но явно не е. 
* На енергийния министър на Слави Трифонов (ИТН) – от 4 месеца министър, отговарящ именно да го предотврати. Но и той е искал, но е нямал желание.
Затова ли Петков отива в Киев? А Нинова къде ще отиде – в Москва ли? А ДБ доволни ли са – “скъсахме” с руския газ, има алтернатива – но не ясно кога и на каква цена?
Искам да напомня на „влиятелните“ политически мъже, че с преклонена глава не става. Не става и със заравяне на главата в пясъка, в очакване проблемите да отминат или да се решат сами. Защото накрая сметката я плащат обикновените хора! Хубав урок и за любителите на снишаването, и за “смелчаците” за чужда сметка!
Петков, Нинова, Слави, Христо – свиквайте парламента, спирайте си отпуските, открийте заседанието, спрете да лъжете народа си и вземайте решения пред очите на народа! И дайте разумни решения за бизнеса, скока на цените и енергийно бедните! Спешно. Очаква ви най-желаната газова доставка: народната любов! И не, капачки за газ няма да събираме!“, написа във Фейсбук Манолова.
Източник: facebook.com

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html