петък, 3 май 2024 г.

Пиарката на премиера: Няма такъв народ!

Снимки: интернет
Пиарката на премиера Диана Дамянова с нов прочит на политическата ситуация в страната. Повод за поредния й пост е битката за БНБ, в която две партии от коалицията оспорваха лидерство –  „Продължаваме промяната“ и „Има такъв народ“.
Дори след оттеглянето от надпреварата на Андрей Гюров от ИТН продължиха с нападките. Вчера Тошко Йорданов беше категоричен: „Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев е рекет, политически рекет върху „Има такъв народ“, върху Министерството на регионалното развитие, рекет върху всеки един шофьор – говоря за проблема с транспортните фирми“.
Малко по-късно дойде и изказването на пиарката Дамянова.
„РАЗВОД ПО БЪЛГАРСКИ
Случва се в много семейства. Разделят се, но поради липса на пространство, или пък просто по лош навик, продължават да си живеят заедно. Известно време. Понякога сигурно се случва и да се съдят взаимно във времето, докато продължават да делят общ покрив. Навярно на някои от тези двойки и им се случва отново да заживеят заедно. Било поради навик, или пък защото са открили нещо ново и позитивно в помежду си. Но в мнозинството от случаите все пак накрая се разделят. Единият си отива, а за другият остава в бившата семейна квартира. Въпросът единствено е дали е чисто български феномен да трошиш общото имущество и да пребиваш децата, докато оставаш да живееш под общия покрив? Наистина няма такъв народ!“, написа на страницата си Дамянова.
Източник: facebook.com

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html