понеделник, 6 май 2024 г.

Григор Димитров пропуска турнира в Далас

Снимки: Инстаграм

Григор Димитров е заразен с COVID-19 и ще пропусне турнира от АТР 250 сериите в Далас. Това съобщиха организаторите на надпреварата, след като преди ден беше обявено, че Димитров се оттегля от участие, въпреки че беше сред поставените в Тексас.

По информация на „Далас оупън“ Димитров е дал положителен тест за COVID-19 на 31 януари. В момента българският тенисист се възстановява. Все още не е ясно кой ще бъде следващият турнир на Димитров, като това зависи от неговото възстановяване. Той е заявил надпреварата в Акапулко от АТП 500 (21-26 февруари). Преди това е турнирът в Делрей бийч (14-20 февруари). Това е втора инфекция от COVID-19 за Димитров. През лятото на 2020 г. той се зарази при участие на „Адрия тур“ в Белград, организиран от Новак Джокович.

По-късно през месеца хасковлията има заявено участие на силния ATP 500 турнир в Акапулко, където участие ще вземат част от най-добрите в света. Надпреварата ще се проведе между 21-и и 26 февруари.
Поставен под №1 е Даниил Медведев, а сред останалите участници са още Зверев, Циципас, Надал, Беретини, Нори, Кареньо Буста и Тейлър Фриц.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html