понеделник, 29 април 2024 г.

Горанов пак на разпит: Занимаваме се със зрелища, хляб явно няма да има

Кадри: Нова тв
Бившият министър на финансите Владислав Горанов отново е извикан на разпит в ГДНП заради скандала с джипа. „Темата с лекия автомобил е една битова тема, от която не може да се извлече омаскаряването на един бивш министър. Аз съм само ползвател на един автомобил, който се доказа, че не е манипулиран“, заяви той пред журналисти. 
„Този автомобил няма как да е регистриран, преди да е произведен. Вероятно става въпрос за документна измама”, каза Горанов. Той заяви, че е разпитван до момента 3 пъти по обвиненията на Васил Божков.
„Нови факти и обстоятелства няма как да бъдат добавени”, заяви бившият финансов министър. „Очевидно опитът на „Боец” да повдигнат отново темата цели само едно – Бойко Борисов да дава обяснения пред камерите на националните медии по теми, които отдавна са изяснени в публичното пространство”.
Той заподозря политическа атака.. „Има логика – цената на тока е в пъти по-висока, малките бизнеси фалират. Естествено, ще трябва да се занимаваме със зрелища, хляб явно няма да има“. На въпрос откъде идва атаката, Горанов заяви, че е „въпрос, свързан с орнитологията.
Източник: trud.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html