петък, 3 май 2024 г.

Гришо заведе Лолита в Австралия

Снимки: Туитър

Григор Димитров е поредният водещ играч в тура, който пристигна в Австралия. Това стана ясно от Инстаграм профила на неговата приятелка Лолита Османова, която отново ще придружава първата ни ракета по време на турнирите на Зеления континент.

От публикацията на рускинята става ясно, че двамата са отседнали в хотел Crown Towers в Мелбърн. Българските фенове ще имат възможността да видят световният №28 отново в действие съвсем скоро. Димитров ще участва на ATP 250 турнира в Мелбърн, който ще се проведе от 4 до 9 януари.

До момента българинът е трети в схемата след Рафаел Надал и Райли Опелка. Хасковлията ще се включи и в турнира на двойки, където ще играе рамо до рамо с Давид Гофен.

Преди седмица обаче испанецът даде положителна проба за COVID-19 и към момента не изглежда особено вероятно да вземе участие в надпреварата, макар все още да не е обявил официално оттеглянето си. Жребият за турнира ще бъде изтеглен в неделя, 2 януари.

Димитър Кузманов също вече е в Австралия. За първи път в своята кариера Мико ще вземе участие в квалификациите на надпреварата, а същевременно ще се включи и в други събития от австлалийското турне. В хода на своята предсезонна подготовка пловдивчанинът тренира както в България, така и в Монако. По време на престоя си в Монте Карло българинът имаше възможност да проведе спаринги с играчи като Холгер Руне и Джанлука Магер. Сега Мико вече е напълно готов за началото на 2022-ра и ще се опита да продължи доброто си представяне от миналата година, когато дебютира в топ 200 и спечели своята първа „Чалънджър“ титла. Новината за пристигането си в Австралия съобщи самият Кузманов, който сподели кратко видео от град на континента. По-рано стана ясно и кой е първият турнир, в който нашето момче ще се изяви, а това ще бъде „Чалънджър“ надпреварата в Бендиго.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html