събота, 27 април 2024 г.

Треньорът на „Лудогорец“: Бием „Звезда“ и прескачаме групата

Снимки: Dsport

Треньорът на „Лудогорец“ Станислав Генчев заяви, че се надява отборът му да продължи напред в евротурнирите, но за целта трябва да победи „Цървена звезда“ в Белград в четвъртък.

„Във всеки един мач играем за победа. Надявам се да се поздравим с такава срещу „Цървена звезда“ и това да е крачката към класиране на отбора. Алекс Сантана, Сисиньо, Антон Недялков пропускат мача, Каули и Марин не са картотекирани, Са също е контузен“, заяви наставникът при заминаването на шампионите за Сърбия за двубоя от Лига Европа.

„Десподов вече е с нас. Това е групата. Имаме няколко момчета от втория отбор, които ще се присъединят към нас“, допълни Генчев, цитиран от БНР. Двубоят в Белград е в четвъртък от 19:45 часа. В класирането на група F „Лудогорец“ е последен с 1 точка. Води „Брага“ с 9 т., „Цървена звезда“ със 7, а „Мидтиланд“ е с 5 т.

„Не бих казал, че шансовете ни са малки. Шансовете са напълно реални да играем в евротурнирите напролет, стига да вземем две победи. Надявам се да няма голямо напрежение, да се забавляват, да дадат най-доброто от себе си и да зарадваме нашите привърженици“, добави изпълнителният директор Ангел Петричев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html