неделя, 28 април 2024 г.

Григор Димитров: Винаги съм искал да бъда за пример

Снимки: Туитър
Григор Димитров се обърна съм феновете, на които може да стане треньор в новата платформа TopCourt. „Много съм щастлив да участвам в този проект. Страхотно е, защото ще имам право на глас, а понякога в спорта най-трудно е да споделяш мнението си. Може да си най-добър в света, но най-важното за мен е да си вдъхновение не само за младото поколение, но и за всички хора.
В момента живеем в трудни времена и точно по тази причина е важно да бъдем обединени, по-открити, по-чувствителни, а TopCourt дава на нас, спортистите, възможността и мястото да бъдем точно такива. С TopCourt имате възможността не само да се научите да играете тенис по-добре – как да изпълнявате различните удари, да използвате различни техники, да показвате различен стил на корта. Можете също да научите повече за живота на даден тенисист и да прилагате този опит във вашия живот всеки ден. Аз имах късмета да имам различни поводи за вдъхновение в моя живот – от приятели, от ръководители, от други спортисти, като съм се опитвал да използвам наученото всеки ден.
Много съм щастлив, че имам възможността да споделя неща от изминалите години в моя живот, как съм израснал, за моя път в професионалната верига. Винаги съм искал да бъда за пример и да съм сигурен, че някой се вдъхновява от мен. Като дете бях много амбициозен, но условията, в които израснах, бяха тежки, защото родителите ми не разполагаха с достатъчно средства за моето развитие. Искам да ви убедя, че не е толкова важно откъде идваш, с какви пари разполагаш. Ако имаш сърце, спазваш дисциплина, ако имаш чест и обичаш играта, можеш да постигнеш своите цели. Не е задължително непременно да си спортист, това правило се отнася за всичко, с което се занимавате. Трябва да знаете, че всичко е възможно. Чакам ви в TopCourt”, написа Григор Димитров. Той вече пусна първите видеоклипове с уроци. Както вече ви информирахме, абонаментът за уроците на първата ни ракета струва $180.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html