събота, 27 април 2024 г.

ЦСКА срещу „Локомотив“ (Пд) на 1/4-финал за Купата на България

Снимки: Dsport; Интернет
ЦСКА приема „Локо“ (Пд) в най-интересния мач от 1/4-финалите за Купата на България, отреди жребият. Мачът ще е на стадион „Българска Армия“ в периода 1-3 март 2022 г. 
По-рано днес „червените“ удариха с 2:0 „Арда“ (Кърджали) в София в повторение от финала за трофея през пролетта. И двете попадения за „армейците“ вкара Жорди Кайседо – в 23-ата и 36-ата минути. ЦСКА игра в намален състав след 54-ата минута, когато от игра с директен червен картон бе отстранен Брадли Мазику.
„Левски“ ще играе със „Септември“ (София), докато „Лудогорец“ ще гостува на някой измежду „Левски“ (Крумовград) и „Монтана“. Шампионите от Разград се класираха за Топ 8 след 3:1 над „Локомотив“ (Горна Оряховица). Тимът на Станислав Генчев се справи със съперника си от Трета лига, след като вкараха два гола още преди почивката. Ихиньо Марин откри в 12-ата минута, а Елвис Ману удвои в 38-ата. След паузата „Локо“ намали с попадение на Георги Колев в 58-ата минута. Кафумана Шоу обаче се разписа в 79-ата минута и оформи крайния резултат.
Последният дуел от 1/4-финалите за Купата ще е между „Славия“ и „Берое“ в София. Условието на БФС е стадионите, на които се играят мачовете, да има системата ВАР.
Всички 1/4-финали:
„Септември“ (София) – „Левски“
„Левски“ (Крумовград)/“Монтана“ – „Лудогорец“
„Славия“ – „Берое“
ЦСКА – „Локомотив“ (Пд)

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html