неделя, 28 април 2024 г.

Вижте новият Делян Пеевски – елегантен и стегнат! (Очаквайте утре диетата на Пеевски!)

Делян Пеевски (вдясно) по време на предизборно посещение във Велико Търново. Снимка Офнюз

ЕКИП АНТЕНИ

6 октомври, 12:55. Бизнесменът и бивш депутат от ДПС Делян Пеевски се появява пред сградата на ДАНС, слизайки от лимузина ауди. Впрочем малцина могат веднага да разпознаят в елегантната фигура на момчето с дънки, тъмна блуза и яке корполентния олигарх, както от дълго време обичат го наричат медийните му врагове от соросоидния кръг „Капитал“.

В ДАНС това момче с черната блуза и дънките бе на разпит. Ден по-рано името му се появи в разкритията по Досиетата „Пандора“ и повечето медии смятаха, че това е причината за визитата му. Тиражираха се информации, че именно разследването за свързани с него офшорни фирми е причина са бъде извикан за обяснения.

Първата поява е пред ДАНС. Снимка БулфотоПреди неочакваното посещение в ДАНС Делян Пеевски дълго не се беше появявал в публичното пространство. Градските легенди го пращаха в Дубай, в Истанбул, в някаква тайна резиденция край пазарджишко село, в ЮАР и на други всевъзможни места по света. Дали има нещо вярно във всичко това, е друг въпрос. Така или иначе Пеевски се появи.

И най-любопитното, че при тази първа поява никой не се впечатли от това дали наистина е директор на офшорна компания, регистрирана на Британските Вирджински острови, или на друга, регистрирана на Сейшелите. Всички останаха като втрещени от външния му вид. 41-годишният мъж не само е свалил десетки килограми, не само е заприличал на момче, но и изглежда секси, коментира известна тв водеща в тесен приятелски кръг. Впрочем на мнението й са повечето от непредубедените.

Снимка: Фейсбук

Преди време един известен общественик беше казал, че ако Делян Пеевски не е с наднормено тегло и е красавец, нямаше да има такава негативна кампания срещу него, а публичните коментари за особата му щяха да са далеч по-щадящи и положителни. Е, сега май дойде това време. Времето на красивия млад мъж Делян Пеевски.

Първата поява на политика-бизнесмен бе последвана от информацията, че Делян Пеевски се връща в голямата игра и се пуска начело на две листи на ДПС. Когато научи това, мореплавателят Христо Иванов размести листата на Демократична България и се пусна начело във Велико Търново. Целта бе ясна – да се сблъска с  Пеевски. Съвсем естествено Иванов поиска директен дебат с най-енигматичния човек в страната.

С Мустафа Карадайъ и кмета на Велико Търново

Делян Пеевски върна хвърлената ръкавица: „С г-н Христо Иванов няма какво да си кажа, тъй като той не изразява собствената си воля, а тази на своя началник Иво Прокопиев. Има време Прокопиев да се регистрира като кандидат-депутат от неговата или някоя от другите му партии. С негови подставени лица и пионки не виждам смисъл да водя диалог.“ После Пеевски обеща разкрития за олигарха на Джордж Сорос у нас и отговори на нападките на Иво Мирчев от Демократична България подобаващо и с нескрито чувство за хумор: „Излишно е да коментирам Ивайло Мирчев. Единствено, ако бъде избран за народен представител, мога да му помогна с диета. Стига, разбира се неговият началник Иво Прокопиев да му позволи да да общува с мен.“

Елегантният, богат и симпатичен антипод на Иво Прокопиев вече е в политиката. Казва се Делян Пеевски, а появата му е обещаваща и със сигурност ще доведе до интересни събития. За зрителите остава да си купят пуканки и да застанат пред телевизорите в очакване. Шоуто е гарантирано, а българите трябва да изберат кой какви интереси представлява и какво е полезно за България.
А специално за всички с наднормено тегло anteni.bg публикува в утрешния си брой диетата на Делян Пеевски

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html