неделя, 28 април 2024 г.

Бербатов: Никога няма да работя с Михайлов

Снимки: Dsport

Димитър Бербатов коментира изминалия конгрес за избор на нов президент на БФС. Бившият нападател загуби битката за президентското място от Борислав Михайлов с 230:241 гласа, а сега попита защо все още нищо не е заявено в търговския регистър. Той коментира и информацията, че са раздавани пари в тоалетните.

„Все още в търговския регистър не е заявено нищо за регистриране на новото ръководство на БФС, което е странно. Защо не е направено, трябва да ги питате. Протокол няма от самото събрание, което се случи, отборите трябва да го искат, за да знаят какво е станало. И най-важното, което трябва да кажа, е, че ако в този протокол не е записано, че водещият на конгреса каза: 483 присъстващи и са нужни 242 гласа, за да се вземат важните решения и както пише в устава на БФС, които някои го цитират като Библия, но не го спазват, мнозинството се определя от присъстващите. Ако в протокола не е записано това, значи са го фалшифицирали“, каза бившият нападател на ЦСКА и „Манчестър Юнайтед“ по време на откриването на детския футболен комплекс Sofia Footbal Lab.

„Не може да се случи никога да работя с Михайлов. Имам си хора и екип. Различни поколения сме, начините ни на мисления са различни, вижданията ни за някои неща са тотално различни. Това никога не може да се случи“, каза още Бербатов.

Относно появилата се информация, че хора от неговия екип са раздавали пари в тоалетните по време на конгреса, Митко заяви: „Това е тактика за отвличане на вниманието от по-важните неща. Не намирам думи да коментирам тези приказки. Това дори не трябва да е интересно. Интересното е, че вие бяхте там, не бяхте допускани пак, след това имаше някаква смешна пресконференцийка и пак казвам какво ще пише в протокола. Това е най-важното нещо, чакаме да видим. Ако трябва, намерете човека, който направи стенограмата на конгреса. Намерете и го питайте. Мислих си, че нещата не са се случили по устав, както трябваше да са. Това ми беше първата мисъл на следващата сутрин. Не мога да се примиря”, заяви Бербатов.

Източник: Sportal.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html