неделя, 28 април 2024 г.

214 починали за ден! Това е пълен провал!

Снимка: интернет
Какво е пълен провал ли? 4979 новозаразени. 214 починали за ден. Поставени са 6201 ваксини. Ето това е пълен провал. На онзи ботоксовия му виках д-р Смърт, но виждам, че и този е същия, но вместо присадена коса има смарт часовник от томбола.
Президентската република прави лицеви опори върху трупове и се страхува от антиваксърите, защото има избори. Избори има и ще има, топки нямаш ли – няма да се дотъркалят.
Управляващи с червен конец на китката също има. Но червената петолъчка я крият в сърцата си. Защо не държат парите си в рубли (или поне в руски банки) остава загадка.
Няколко европейски държави вече свалиха мерките, ние още се чудим не какви, а дали да въведем мерки. То, като имаше мерки, сякаш някой ги спазваше. Новата мода в националната гордост: ‘Имам фалшив сертификат за ваксинация’.
Смешката ‘Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри’ не е смешна. Злокобна е.
От друга страна разбирам и антиваксърите. Няма по-удобен начин, да се почувстваш значим, мислейки си, че някой иска да те контролира и дори да те убие. И този някой са най-богатите и влиятелни хора в света. Има логика, казвам ви!
Напомням ви значението на думата мангър:
1. Малка медна монета.
2. Преносно – без стойност, нищо.
Няма нищо героично в това да умреш с тръба в гърлото. Но шанса ти, да свършиш нещо героично, през остатъка от живота ти, се увеличава значително от две игли. Освен, ако не смяташ, че най-богатите и влиятелните искат да те контролират. Тогава недей. Бъди си горд червеноконецоносец. Но все пак, сети се за онази смешка, която не е смешна.
Пък да се бунтуваш, че нещо невидимо не съществува, не е толкова героично. Пробвай с нещо видимо, което съществува и е по-силно от теб. Топките личат тогава. Или липсата им.
Източник: Фейсбук

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html