събота, 27 април 2024 г.

Частни острови, които са по-евтини от апартамент в Европа

Тропически остров, снимка:euronews

Тъй като светът бавно започва да се отваря отново за пътуване, крайно време е да започнем да обмисляме възможностите си за почивка. От наситени със слънце вили и вили, закътани до тихо езеро, до оживени градски апартаменти, може би е време да инвестирате в едно местенце лично за вас след почти 18 месеца работа от вкъщи и забрани за пътуване. А сега си представете ….  ами ако можете да закупите свой собствен частен остров на същата цена като европейски апартамент?

Представяме ви няколко места за почивка, които биха могли да струват колкото испански апартамент с две спални, но няколко декара повече пространство и множество други функции. Всеки имот тук е включен в Private Island Magazine, дом на една от най -големите бази данни в света.

Ето шест звездни находки, заедно с това, което бихте получили на същата цена, ако купувате някъде из Европа.

  1. Голям остров Танкук, Нова Скотия – 56 898 евро

Големият остров Tancook всъщност е на пазара като островен парцел, което означава, че можете да закупите част от острова за семеен комплекс, хотел или къмпинг. Пространството в тази канадска провинция предлага зашеметяваща сделка за феновете на простия живот.

Какво можете да получите за тази цена в Европа: Преустроена ваканционна хотелска стая с една спалня в Слънчев бряг, България.

  1. Остров Данхатън, САЩ – 263 281 евро

Любители на дървените колиби, не търсете повече – сънливият, селски остров Данхатън в Кънектикът идва готов с горска хижа. Земята с площ от половин декар се намира в езерото Ашленд, като купувачите получават и лодка, за да стигат до новия си имот.

Какво можете да получите за тази цена в Европа: Апартамент с една спалня с общ спа център в Алгарве, Португалия.

  1. Остров Маджестик, САЩ – 274 982 евро

Езерото Beaver Dam в Уисконсин е дом на по-малко от 26 острова с творчески имена, пръснати по цялата му площ от 6 718 акра. Маджестик вероятно е с едно от най-обикновените имена, но наистина ли има значение, когато притецавате частен остров?

В момента Маджестик е на пазара с вила, която е идеалното място да наблюдавате случващото се около езерото Beaver Dam .

Какво можете да получите за тази цена в Европа: Тавански едноспален апартамент в Малага, Испания.

  1. Остров Бокал, Никарагуа – 292 535 евро

Тук вече навлизаме в курортна територия. Този остров е придружен от къща за гости с две спални, къща за пазачи, инфинити басейн, циментен кей и мили пясъчни плажове. Обикновено би се продавал на много по -висока цена, предвид същността му и великолепния тропически климат на Никарагуа. Намалението идва в резултат на това, че собственикът предприема задълбочени ремонти на характеристиките на острова, така че бъдещият късметлия купувач има много нови неща, които да очаква с нетърпение.

Какво можете да получите за тази цена в Европа: Вила с две спални в Занте, Гърция

  1. Остров Исла Карабана Сол, Панама – 336 782 евро

Този остров се предлага в комплект с пристанище за платноходка, гараж за моторни лодки и имот с два самостоятелни апартамента, които са готови за нанасяне.Вероятно е проектиран за любители на нощния живот, като се имат предвид допълнителните му характеристики: повдигната палуба с барбекю, хидромасажна вана, хижа тики, частен пясъчен плаж и частна лагуна за плуване с чиста вода.

За да не се чувствате прекалено откъснати от света, островът предлага и страхотни wifi и телефонни сигнали и се намира само на кратко пътуване с лодка от редица барове и ресторанти.

Какво можете да получите за тази цена в Европа: Къща с две спални в Тоскана, Италия

  1. Остров Игуана, Никарагуа – 396 951 евро

Най -скъпото от нашите открития включва пет декара бели плажове и защитени тропически гори, прикрити в кокосови палми и бананови дървета. Имотът се състои къща с три спални и две бани, обвита около голяма веранда трапезария, бар и всекидневна зона, както и място за настаняване на персонала. Има и крайбрежна алея, която се простира около острова, и 28-футова наблюдателна кула. Всичко на цената на студио в Париж, Лондон или Рим.

Какво можете да получите за тази цена в Европа: Апартамент-студио в Париж, Франция

Източник: euronews

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html