неделя, 28 април 2024 г.

Плашат със смърт бивш треньор на Григор Димитров

Семейство Агаси, снимка: Туитър

Един от бившите треньори на Григор Димитров – Андре Агаси, тръгна с охрана. Причината са ужасни обиди и закани. Адресант на заплахите не е кой да е, а… сестрата на бившия тенисист. Рита и Андре са скарани от години. Преди дни тя използвала социалните мрежи, за да му изпрати съобщение: „Ужасно те мразя! Надявам се да умреш! Ще гориш в ада, а аз ще се смея, докато ти пищиш!“

Посланието на Рита идва дни преди церемонията по подновяване на брачните клетви на Агаси и съпругата му – носителката на 22 титли от Големия шлем Щефи Граф. Причината за раздора между най-малкия брат Агаси и най-голямата сестра (общо 4 деца в семейството) е отношението на Андре към племенника му Скайлър. Рита е последната, шеста съпруга на един от най-добрите тенисисти в средата на ХХ век – Панчо Гонзалес. Двамата се запознават, докато бившият номер 1 в света е треньор на госпожица Агаси. Тя решава да избяга с него, въпреки че баща й е против. В тенис средите се говори, че Майк Агаси е подготвял опит за убийство на нежелания си зет.

Рита и Панчо имат един син Скайлър. 60-годишната му майка обаче се отрече публично от него преди години, тъй като не одобряваше начина му на живот. Андре, който има 8 титли от Големия шлем и Щефи Граф се притекоха на помощ и взеха под крилото си детето. Те дори се опитаха да го сдобрят с майка му, но тя не прие жеста. Близки на Агаси смятат, че именно това е причината за агресията на Рита.

Въпреки че звучи абсурдно, Андре явно приема сериозно заплахите на сестра си и за събитието на 22 октомври е решил да засили охраната.

Източник: btvnovinite.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html