събота, 27 април 2024 г.

„Ливърпул“ громи във Висшата лига, нова издънка за „Юнайтед“

Снимки: independent.co.uk

„Ливърпул“ разгроми с 5:0 „Уотфорд“ като гост в мач от осмия кръг на Висшата лига. Роберто Фирмино вкара хеттрик, а Садио Мане и Мохамед Салах се разписаха по веднъж. Мачът беше дебют за Клаудио Раниери като мениджър на „Уотфорд“.

Това е най-убедителната победа за „Ливърпул“ от началото на сезона. „Червените“ вече са в серия от шест поредни гостувания във всички турнири през този сезон, в които вкарват три или повече гола. С успеха тимът на Юрген Клоп поведе в класирането с 18 точки. „Представянето на Салах беше огромно днес. Пасът за първия гол беше страхотен и второто попадение бе специално. Той е топ класа. Всички го виждаме. Кой е по-добър от него? Не трябва да говорим за това, което Меси и Роналдо са направили за световния футбол и тяхната доминация. Но в момента, той е най-добрият“, каза Юрген Клоп за BT Sport.

По-късно „Манчестър Сити“ спечели без особено напрежение домакинството си на „Бърнли“ с 2:0. Головете за “гражданите” вкараха Бернардо Силва и Кевин де Бройне.

Тежък удар понесе другият отбор от Манчестър – „Юнайтед“. Лестър смрази селекцията на Оле Гунар Солскяер с 4:2 на своя стадион. Гостите тотално се провалиха в защита в последните минути, когато получиха 3 попадения и регистрираха втората си загуба за сезона, която сгъстява облаците над главата над норвежкия мениджър.

Източник:  gol.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html