неделя, 28 април 2024 г.

Капитанът ни нагъл: Не изглеждахме толкова зле

Снимки: Dsport

Капитанът на националния отбор на България Васил Божиков удиви с изказването си, че не мисли, че той и съотборниците му са изглеждали трагично при поражението с 1:3 от Литва. Централният бранител бе категоричен, че многото загубени единоборства са били основен фактор за поражението.

„Аз не смятам, че сме изглеждали трагично. Загубихме наистина много единоборства и това реши мача. Отборът на Литва се би за тази победа и си я заслужи. Започнахме добре, спечелихме и дузпа, но за нас лош късмет не успяхме да вкараме. Може би тогава двубоят щеше да тръгне в друга посока. Футболист ме настъпи и аз легнах на земята, не видях как се случи първият техен гол. След като те поведоха, сякаш им дойде самочувствието, започнаха да разиграват топката. Това на нас ни липсваше днес. Ако искаме да спечелим точка или три, трябва това да е основата. С борба и себераздаване“, каза Божиков.

Шегите по адрес на капитана на „смърфовете“ Димитър Илиев пък не закъсняха, като на изпълнението на пловдивчанина от бялата точка обърнаха внимание в Испания и дори в далечна Аржентина. От мадридското издание AS публикуваха видео с дузпата на Димитър Илиев с текст: „Когато се опиташ да имитираш футболист, струващ 90 милиона евро, но всъщност цената ти е 750 000 евро…“, сравнявайки Илиев с футболиста на „Манчестър Юнайтед“ Бруно Фернандеш, който има подобна техника на изпълнение на наказателни удари.

Източник: dsport.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html