неделя, 28 април 2024 г.

Евгений Михайлов: Тази кампания е истината срещу лъжата

Евгений Михайлов, кадър Нова телевизия

„За мен тази кампания е лесна, защото е истината срещу лъжата. Зад юмрука на Румен Радев застанаха 27 агенти на Държавна сигурност. Трябва да отстояваме разделението на ценностите. Сега ни демонстрират, че тайните служби са почтените“, заяви пред Нова телевизия режисьорът Евгений Михайлов, който влезе в инициативния комитет на кандидата за президент проф. Анастас Герджиков.

Михайлов припомни делото за „танковата касета“, по което следовател е бил сегашният служебен вътрешен министър Бойко Рашков. „Разпитва ме 20 часа. 31 години по-късно този същият човек е всеки ден по телевизията и той определя кой е почтен и кой не. За мен това е една от мотивациите да се включа в Инициативния комитет. Не можеш през 2021 г. да кажеш, че агентите на Държавна сигурност са почтени. Впечатлен към от мекото и съграждащо слово на проф. Герджиков“, каза още режисьорът.

Според него младите хора, които били на площада в протестите миналото лято, не знаели, че ще бъдат излъгани. „Предупреждавах да си направят партия, а не да вървят след тези измислени герои“, каза още Евгений Михайлов.

От вчера има друга атака, че проф. Герджиков бил дал интервю за турска телевизия и почват да цитират това измислено интервю, което показва, че има голям стрес от неговата кандидатура, добави режисьорът.

Той каза още: „На протестите на мен не ми липсваше проф. Герджиков до Мая Манолова, Бабикян, до тези, които хвърляха яйца.“

Източник: Нова

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html