неделя, 28 април 2024 г.

Обраха петзвездния хотел в Париж, в който живее Лео Меси

Лео Меси, снимка: БНТ

Маскирани нападатели са откраднали хиляди паунди в брой, както и бижута от петзвездния хотел, където все още живее Лионел Меси в Париж. Бандата е нахлула в хотела през отключена балконска врата, един етаж точно над апартамента на звездата на ПСЖ. Аржентинецът и семейството му плащат по 17 хиляди паунда на нощувка в петзвездния хотел.

Двама маскирани мъже са били забелязани от видеонаблюдението да се качват на балкона на шестия етаж в сряда вечерта, миналата седмица. Обрана е една жена, която е финансов съветник в Дубай. От нейната стая са откраднати 2000 паунда в брой, златно колие за 3000 паунда и обеци за 500 паунда.

„Да плащаш цяло състояние за някое фантастично и сигурно място и накрая някой да влезе в стаята ти най-необезпокоително… Полицията ни каза, че са видели на камерите двама мъже с чанта на покрива, но не са могли да ги идентифицират. Те казаха, че са докладвани и три други грабежа. На един мароканец в съседната стая са му откраднали също часовника“, разказа пострадалата дама.

Източник: БНТ

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html