понеделник, 6 май 2024 г.

„Левски“ и ЦСКА се разминаха за Купата

ЦСКА посреща „Арда“ на осминафиналите от турнира за Купата на България. Това отреди тегленият днес жребий. Мачът е повторение на финала от миналия сезон, когато „червените“ спечелиха с 1:0.

„Това ни е отредил жребият и трябва да се справим. Разбира се, че се радвам от факта, че ще играем на “Армията”. Няма слаби отбори, трябва да подходим сериозно. „Арда“ е с нов треньор. Георги Чиликов е амбициозен и ще иска да се докаже на стадион „Българска Армия“, коментира треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов.

„Левски“ ще е домакин на втородивизионния „Септември“ (Симитли), а „Лудогорец“ очаква в Разград победителя от двубоя между „Локо“ ГО и „Ботев“ Вр, който се играе по-късно тази вечер.

„Най-важното беше да сме домакини. Няма да пътуваме и да се оплакваме от терени и условия. Когато играеш с противник от Втора лига, е нормално да си фаворит. Не сме в състояние да подценяваме, който и да е отбор. „Септември“ (Симитли) са симпатичен отбор. Имал съм възможност да ги наблюдавам в предните години. Най-важното е да направим празник за хората. На „Герена“ винаги сме фаворити, който и да дойде“, заяви треньорът на „сините“ Станимир Стоилов.

В другите по-интересни мачове „Славия“ приема на „Пирин“ (Благоевград), а „Берое“ посреща „Черно море“.

Двубоите ще се играят на 26, 27 и 28 октомври, като победителят ще бъде определен в една среща.

Ето и всички двойки:

„Левски“ – „Септември“ (Симитли)

„Лудогорец“ – „Локо“ ГО/“Ботев“ Вр

„Левски“ (Крумовград) – „Монтана“

„Септември“ Сф – „Етър“

„Левски“ (Лом)/“Локо“ Сф – „Локомотив“ Пд

„Славия“ – „Пирин“ (Благоевград)

ЦСКА – „Арда“

„Берое“ – „Черно море“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html