вторник, 30 април 2024 г.

ЦСКА забрави за „Рома“ с бой във Враца

ЦСКА спечели с 4:2 гостуването си „Ботев“ (Враца) от осмия кръг на Първа лига. “Армейците” бързо превъзмогнаха тежката загуба от „Рома“ през седмицата в Лигата на конференциите и днес бяха по-добрият отбор на ст. “Христо Ботев”.

Домакините откриха резултата чрез Дориан Бабунски още в седмата минута, но „армейците“ направиха пълен обрат още до почивката с голове на Георги Йомов (16) и Брадли Мазику (39). ЦСКА вкара трети гол в 50-ата минута, когато се разписа Баи, но това не бе всичко. „Ботев“ върна едно попадение чрез резервата Мирослав Маринов (72), а Йомов оформи крайното 2:4 в 81-ата.

По този начин ЦСКА поднесе своеобразно извинение на феновете си и ще чака с приповдигнато настроение гостуването си на „Хебър“ в турнира за купата на България.

„След тежкия мач с „Рома“ имаше физическо и психическо изразходване, но намерихме сили да подходим добре и да спечелим. Много е трудно, но ние сме професионалисти. Някои изживяват емоционално мача в Рим, други не. Говорихме с всички. Оттук нататък ще работим възходящо. В нашия отбор има потенциал, който трябва да развиваме. Тепърва ще се подобряваме. Обявили сме целите, трябва да подходим с търпение. На Метс му беше първо появяване на терена, Томас Лам го преквалифицирахме. Взаимовръзките още куцат, но лека-полека ще се подобрят с мачовете“, заяви треньорът на „червените“ Стойчо Младенов след мача.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html