неделя, 5 май 2024 г.

Боби Михайлов: Безсмислено е да има извънреден конгрес

Президентът на БФС  Борислав Михайлов намира за доста странно решението на Софийски градски съд през октомври месец да се проведе Извънреден конгрес. Той говори след успеха с 4:1 на националите над Грузия. „Много съм доволен от момчетата. Хубаво е, че има много млади момчета. Победихме с много добър резултат. Ясен Петров си има договор, който си изпълнява. Някакви спекулации са това с договора“, сподели Михайлов. „Времето ще покаже, може да има и три конгреса. Никой не забранява бройката на конгреса. Ще има конгрес, който и да е той, ще си бъде изряден и хората ще се кандидатират, да има възможност да убедят делегатите кой е по-добрият. Война няма, преекспонира се много“, каза още първият човек в БФС .

Както вече ви информирахме, Изпълкомът препотвърди  датата за редовен конгрес на 18 март 2022 година. Няколко часа по-рано обаче Софийският градски съд (СГС ) обяви, че на 12 октомври 2021 година трябва да се проведе Извънреден конгрес на централата. „За първи път се случва това нещо. Доста е странно. Кога се е запознала тази жена с толкова страници. Ние ще се съобразим. Много са делегатите. Да се правят документи, това не е лека работа. Спазваме сроковете, това е прецедент. Един месец не е много време за организацията, за да се направи Конгрес, нито документите, нито сроковете са спазени. Едни хора желаят да има извънреден конгрес. Съдът, не съдът, а една жена прочита набързо всичко, не се съобразява с проверката, но просто съдията е взел друго решение, няма какво да оспорваме това. Трябва да се справяме с това. Ако не се справим, ще отидем на друг Конгрес“, каза още Боби .

Основният конкурент на Михайлов за президентския пост в БФС  се очертава да бъде Димитър Бербатов . „За мен няма никаква нужда от извънреден. Моите колеги на два пъти отменяха конгрес заради пандемията. Самият конгрес е безсмислен, защото догодина има редовен. Щом така са решили, може да няма втори, може да няма първи“, завърши президентът на БФС .

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html