неделя, 5 май 2024 г.

Бивш министър: Ако зависеше от Боби Михайлов, Ясен Петров нямаше да води националите

Бившият министър на спорта Красен Кралев бе във възторг след равенството между Италия и България (1:1) от световните квалификации. Той написа хвалебствен пост на страницата си във Фейсбук. В него обаче настоящият депутат разкри интересна подробност, а именно, че Боби Михайлов не е искал Ясен Петров да бъде начело на националния отбор.

„Браво! „Лъвовете“ на Ясен Петров завършиха 1:1 с еврошампиона Италия в световна квалификация във Флоренция. Блестящо на вратата на „трикольорите“ се справи вратарят на Черно море Георги Георгиев и в крайна сметка за пръв път в историята, националният ни отбор си тръгва с точка от Апенините. И за да сме прецизни с фактите, трябва да отбележим, че Ясен Петров бе назначен за треньор на този отбор от Мишо Касабов. Ако зависеше от Борислав Михайлов, това никога нямаше да се случи…”, написа Кралев.

В същото време Петров повика полузащитника на „Левски“ Борислав Цонев в националния отбор. „Лъвовете“ вече се готвят за предстоящата квалификация с Литва тази неделя. Двубоят с балтийската страна е на националния стадион „Васил Левски“ от 19:00 часа, а следващата седмица предстои и контрола с Грузия. Цонев трябва да замести контузения Тодор Неделев. В националния има още един футболист на „Левски“ – вратарят Николай Михайлов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html