неделя, 5 май 2024 г.

Нидал Алгафари: Проблемът на всички е арогантният Трифонов

Нидал Алгафари, кадър България он еър

В настоящата ситуация на парламентарна и институционална криза, както и за неуспеха със съставяне на правителство, „проблемът на всички е в арогантността на Слави Трифонов“, заяви в интервю за „България он еър“ политическият ПР Нидал Алгафари.

„Факт е, че Трифонов излезе и съвсем ясно каза: Аз, аз съм човекът, който ще определя. Човечец, който седи на едно диванче, по една тениска и заповядва на председателя на Народното събрание на Република България да напусне залата, което е абсурдно, но това е Слави. Неговите хора са като послушни сомнамбули, това не са народни представители, те дори не знаят защо са там. Криворазбрана безумна партийна дисциплина“, коментира Нидал Алгафари.

Той даде своята прогноза за евентуални нови предсрочни избори. „Според мен има шанс за правителство и с втория мандат. На третите избори пак ще е същото и на четвъртите. Докато не се съберат и не се разберат, и да преглътнат егото, да намерят някаква формула, странна или различна. Но да се живее на омраза и конфронтация, ще ни кара само да си ходим на избори и през три-четири месеца и да плащаме по 100 млн. лв.“, смята Алгафари.

Според него провеждането на избори изморява хората. „Уморява ги не това, което се случва, а това, което гледат“, каза пиарът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html