събота, 27 април 2024 г.

Камата: Велики сте, момичета!

Снимки: БОК

Легендата на българския футбол Христо Стоичков не скри радостта си от успеха на българския ансамбъл по художествена гимнастика, който спечели златните медали на олимпийските игри в Токио. Камата засипа със суперлативи Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова, които отвяха конкуренцията в надпреварата.
„Велики сте, момичета! Златни красавици! Браво, Весела и Илиана! Гордея се с вас! Гордея се с всички наши шампионки! Токио пее „Мила родино“!, написа Стоичков на профила си във Фесбук.

„ПОКЛОН, ПРЕКРАСНИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА!“, поздрави и Нешка Робева. „В този случай – златен медал за ансамбъла на България, каквото и да се коментира и както и да се коментира, би било безлично и бледо… БРАВО! БРАВО! БРАВО! Браво, момичета! Браво на треньорите и всички участници в подготовката. Поздравления за ръководството. Заслужена победа! Браво и на останалите медалистки! Златни български момичета. Поздрави за всички участници, за положените усилия, за неуморния труд, за устрема към върховете… ПОКЛОН, ПРЕКРАСНИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА!“, щастлива е легендарната треньорка.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html