неделя, 28 април 2024 г.

Хаджигенов настоява двама служебни министри да останат. Кои са те?

Движението на Мая Манолова „Изправи се, БГ! Ние идваме!“ ще настоява при преговорите с хората на Слави Трифонов в новия кабинет двама от сегашните служебни министри да запазят постовете си. Става дума за хора, силно свързани с БСП – Бойко Рашков и Янаки Стоилов. „Бойко Рашков има политическа оцветеност през годините. Янаки Стоилов дори е по-зле. За първи път в най-новата ни история идеологията не пречи на никого. Те зарязаха идеологията и в момента са професионалисти“, заяви съпредседателят на „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

„Предния път Слави Трифонов изчете една купчина с биографии пред телевизора – това се опитваме да предотвратим сега. Преговорите, които започнаха след предишното четене на биографии, са конструктивни и вървят добре. Очевидно настройката този път е по-различна. Ако изчистим първите две условия – какво и как ще се прави, стигаме до третото условие – кой ще го прави“, добави още Хаджигенов.
Съпредседателят на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ каза, че перфектната биография на хартия не означава, че си добър управленец. И добави, че в служебното правителство има хора, които не са политици, но вършат работата си по възможно най-добрия начин.
„Ако сега ще назначим някого, който ще бъде управляван по телефона по някакъв начин, не е интересно. Това го гледаме достатъчно много години“, подчерта адвокатът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html