сряда, 1 май 2024 г.

Шест дни след смъртта на Владо Живков жена му Маруся се сети, че е починал

Шест дена след смъртта на сина на Тато – Владимир Живков, първата му съпруга Маруся Мирчевска коментира внезапната му кончина. „Ти, миличък, ти отлетя“, написа Маруся, а текстът бе придружен с негова снимка.

Синът на Тодор Живков си отиде на 22 юли, но първата му жена цели шест дена пазеше пълно мълчание и не пророни и сълза за него. Краткото и лаконично изказване пък напълно контрастира с дългите публикации, които Маруся преди пишеше за сестра му Людмила Живков. Навремето двете бяха близки приятели, а доскоро първата съпруга на Владко изливаше болката си от загубата й в социалните мрежи и коментираше причините за смъртта й.

Години наред Маруся и синът й Тодор, който днес се представя като Тед, не поддържаха контакт с Владо Живков. Говори се, че Тед все пак се е върнал в България и е присъствал на погребението на баща си. Маруся обаче не се появи.

Сватбата на Владо Живков и Маруся

Синът на Тодор Живков и Маруся Мирчевска се женят през 1979 г., а на 10 ноември същата година се ражда синът им. Бракът им трае само няколко години, през които, според упоритите слухове, Владко редовно злоупотребява с алкохол и дори посяга на жена си. Двамата се развеждат, но на Маруся са й отнети родителските права и малкият Тошко живее при баща си. След 1989 тя успява да върне сина си и двамата заминават за Америка, където живеят и до днес. Твърди се, че Тед се занимава с покер залози, женен е и има две деца, а Маруся рядко се връща в България и продължава да страда от фобията, че някой я преследва и крои лоши планове за житието-битието й.

Владимир Живков си отиде от този свят след куп заболявания, сред които диабет и високо кръвно, усложнения от ковид. През последните години той избягваше всякакви публични появявания. Твърдеше, че жената, която го спасява от кошмара след 1989 година, е втората му съпруга Валя, която го избавя от фалит – материален и духовен. Тя ражда дъщеря от него -Елизабет, която завършва моден дизайн в чужбина и в момента се изявява като стилист на бижута.

Владимир Живков си отиде от този свят 40 години след кончината на сестра си Людмила Живкова.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html