понеделник, 29 април 2024 г.

Том Круз разпуска на яхтата на Абрамович

 

Актьорът Том Круз прекъсна снимките на седмия филм за шпионина Итън Хънт и разпуска на луксозния кораб на руския милиардер Роман Абрамович, слизайки на сушата само по важни причини.

Животът на 59-годишния Том Круз продължава да върви нагоре. Актьорът редовно попада в обективите на папараците с неизменната си холивудска усмивка и със сигурност знаем, че той има няколко обективни причини за радост. Първо, Том се върна към снимките на своя франчайз “Мисия невъзможна” и сега работи по седмата част, която беше възобновена след пандемията – въпреки новите трудности, работата напредва, макар и с прекъсвания.

Второ, на турнира в Уимбълдън Круз се появи в компанията на колежката си от филма Хейли Атуел. Тогава актьорът, облечен в официален костюм в син цвят, позира пред камерите, оставяйки 39-годишната си приятелка да върви една крачка пред него.

Атуел също помаха на камерите, а по-късно сподели една обща снимка с Том. На нея е и тяхната колежка Пом Клементиеф, която им правеше компания в ложите на турнира. От снимките се видя, че Хейли Атуел бе избрала дълга рокля с флорален принт в черно и червено, а върху нея – манто в мръснобяло. Облеклото й бе съчетано с червени обувки на висок ток и мини чанта в същия цвят, тип “плик”.

Красавицата е с 20 години по-млада от актьора, но много малко хора бяха изненадани от този факт, защото Том си остава един от най-привлекателните мъже в киноиндустрията, така че всичко му се прощава. Освен това сега Круз прекарва времето си с очарователната брюнетка на луксозната 68-метрова яхта Triple Seven – и това е третата причина за радост.

Според съобщенията на западните медии корабът с впечатляващи размери е собственост на руския милиардер Роман Абрамович, като актьорът го наемал за 460 000 лири седмично.

68-метровата яхта 777 преди това била притежание на предприемача Александър Абрамов, партньор на Абрамович. През 2013 г. той я купува за 39 милиона евро, а пет години по-късно я пуска за продажба за 55 милиона долара. Повишаването на цената беше оправдано от подобренията, които “облагородили” и без това луксозна яхта.

Яхтата е дълга 162 метра, на върха й има две площадки за вертолети, в хангара чака и малка подводница.

Не е известно в какви отношения са Том Круз и Роман Абрамович и дали олигархът е истинският собственик на тази луксозна яхта. Покупката е направена анонимно, което е съвсем нормално за бизнесмени от това ниво. Западни източници обаче твърдят, че Круз почива в Triple Seven повече от седмица.

Източник от продукцията, в която играят двамата влюбени, каза: “Том и Хейли си допаднаха страхотно още от първия ден. Короновирусът и всички трудности, дошли с него, ги сближиха още повече и те станаха неразделни. Говореха с часове, очевидно се разбират отлично и двамата изглеждат много щастливи”.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html