сряда, 1 май 2024 г.

„Левски“ преговаря с бивш национал

Бившият национал Георги Миланов е на среща със собственика на „Левски“ Наско Сираков този следобед, пише „Труд“. Халфът е без отбор от година насам, след като се раздели с унгарския „Фехервар“. На свой ред „сините“ наваксват със селекцията, която закъсня заради финансови проблеми. Разговорите между двете страни са в начална фаза.

У нас Миланов игра за „Литекс“, след което бе продаден в ЦСКА (Москва). В Русия футболист №1 на България за 2012 г. на два пъти бе шампион, веднъж вдигна и Суперкупата, игра и в групите на Шампионска лига. По време на престоя си в Унгария спечели Купата на страната и бе в груповата фаза на Лига Европа.

Сериозен интерес към Миланов това лято проявяваше и завърналият се в елита „Локомотив“ (Сф). Халфът може да се окаже третият нов на „Герена“ това лято, след като до момента „сините“ обявиха Христофор Хубчев и Христос Шелис. Очаква се още един доскорошен национал на България – левият бек Иван Горанов, който е пред раздяла с белгийския „Шарлероа“. Столичният тим работи по привличането на още един централен бранител, търси се и дясно крило.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html