сряда, 1 май 2024 г.

Хванаха Тошко Йорданов в нова изцепка, ще коли „пилета“

Тошко Йорданов по партийната телевизия 7/8

Депутатът, сценарист и водещ от кохортата на Слави Трифонов и „Има такъв народ“ Тошко Йорданов се прояви за пореден път в отношенията си с журналистите, като този път причината да се отнесе нестандартно се оказа човекът зад сайта „Биволъ“ Димитър Стоянов. В момента, в който разговорът по телевизия 7/8 се пренесе метафорично върху подавана от пилета информация, Тошко демонстрира колко подготвен е да реже главите на такива и всякакви пилета…

Йорданов запита Стоянов относно пост на журналиста в неговия фейсбук профил, който гласи следното: „Чух от едно „пиленце“, че ако Борисов подкрепи кабинета на Слави сега, то и Слави ще подкрепи Борисов на президентските избори! Ако този слух е верен, това е пълна подмяна!“. Това не е слух, а хипотеза, обясни Димитър Стоянов, отбелязва сайтът zonanews.bg.

Тошко Йорданов веднага пусна в ход своя любим арсенал от африкански заплахи, заявявайки дословно следното: „Значи, иди си питай пиленцето кой, кога, къде се е договарял. Ако това пиленце не ти отговори, значи това пиленце е за скубане и е време за пилешка супа. Аз съм расъл на село. Баба имаше една кокошка в двора и й режеше главата с една тесличка. Знам целия процес и мога да го направя. Аз нямам страх от това. В смисъл едно пиленце да стане на пилешка супа, немам грижи, разбираш ли? Така че това пиленце да не пее по този начин.“ „Внимавай с пиленцата“, предупреди Тошко Йорданов.

Сайтът напомня, че това говорене срещу журналисти е запазена марка на заместник-председателя на ИТН. Преди време Йорданов напсува в ефир журналистката от сайта „Афера“ Веселина Томова. След това заплаши журналист от Нова телевизия, че ще му реже крайниците. Филип Станев от ИТН пък наскоро предизвика грозен скандал, като си позволи груби обиди срещу журналистката Ива Николова от ПИК.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html