сряда, 1 май 2024 г.

Гимнастичките с последно контролно преди Игрите

Участничките на олимпийските игри в Токио 2020 Боряна Калейн и Катрин Тасева, както и ансамбъл жени в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова проведоха официално контролно.

Грациите изиграха своите композиции пред погледа на президента на БФХГ Илиана Раева, пред двете вицепрезидентки на централата Мария Петрова, която е и президент на Техническия комитет по художествена гимнастика на Европейската гимнастика, и Невяна Владинова, пред Мария Гигова, член на Техническия комитет на ФИГ, и пред международния съдия Даниела Велчева и генералния секретар на БФХГ Росина Атанасова.

Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска демонстрираха и новите трика за композицията с пет топки поставена на песента „Вода“ изпълнена от Елица Тодорова и Стоян Янкулов – Стунджи.

Деца от клубовете по художествена гимнастика „Левски Триадица“ и „Левски Илиана“ ги аплодираха и накрая им подариха цветя и плюшени играчки с логото на олимпийските игри, пожелавайки им на „На добър час!“, късмет, успех и медали от Токио.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html