неделя, 28 април 2024 г.

Манолова вече брои мнозинството в новия парламент

„Гласувах за промяната, за обикновените хора. За това техните проблеми да бъдат решавани веднага. Политическата класа се занимава със себе си. Време е дневният ред на обикновените хора да бъде изведен напред“, заяви съпредседателят на „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова, след като упражни правото си на глас.

кадър бТВ

Тя обеща по-високи доходи за работещите, преизчисляване на пенсиите, финансова подкрепа за малкия бизнес, за родителите след кризата. „Време е за промяна, която да започне буквално от утре. Да спрем рекета, корупцията. Парите да стигат до обикновените хора, до бизнеса, а не само до приятелския кръг“, каза пред репортери Манолова.

„Моето обръщение към всички граждани е – гласувайте! Днес е решаващият ден, днес е денят, в който всичко зависи от вашия глас. Гласувайте за мнозинство на почтените, за мнозинство на промяната. За управление, което да се заеме с проблемите на обикновения човек, за да има промяна“, призова тя.

По думите ѝ утре ще бъде различно и България ще бъде друга. „Гласувайте за друга България, в която е преодолян застоят и ускорено се развива икономиката. Гласувайте за себе си, за обикновените хора на България“, призова Мая Манолова.

Според нея ще има мнозинство на промяната в следващия парламент и очаква, че ще има правителство.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html