сряда, 1 май 2024 г.

Патриотите следят под лупа гласуването в Турция

„Много сме скептични за гласуването в чужбина. От Патриотите наблюдаваме под лупа вота в Турция и ще алармираме българските граждани“, заяви от името на „Българските патриоти“ водачът им в листата в 23 МИР в София Кузман Илиев.

Кузман Илиев, кадър Новини.бг

„Очаквам честни и демократични избори, но служебният кабинет се занимаваше с малко повече различни неща, отколкото с организирането на прозрачен вот“, коментира кандидатът за народен представител.

„Гласувах за християнска България, за християнска Европа. Гласувах за силна средна класа и защитен български суверенитет. Радвам се, че виждам хора и активност – призовавам всички български граждани да гласуват. Малко съм разтревожен, че заложихме само на машините, защото понякога машината дава грешки. Но се надявам, че няма да се стига до крайности и ще имаме положителен резултат“, заяви след гласуването Кузман Илиев.

Съпредседателят на коалицията Искрен Веселинов гласува в избирателната си секция в Русе. Той заяви, че дава своя вот за национално помирение и единство.

Искрен Веселинов, кадър бТВ

„В България много хора гласуват повече „против“, отколкото „за“. Аз съм се старал винаги да намирам позитивни основания за своя вот и този път гласувах „за“. Гласувах за национално помирение и единство, гласувах за това да имаме воля да водим собствена независима външна политика, да отстояваме националния интерес и да поставяме България над всичко“, каза Веселинов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html