сряда, 1 май 2024 г.

Предизборно! Цецо се чекне по шорти във Видин

Честити са сомовете в река Дунав край Видин, които се насладиха на гледката на атлетичното тяло на физкултурника Цветан Генчев Цветанов. Възпитаникът на ВИФ „Георги Димитров“, който от години се изявява като политик с претенциите да оправя България, е пуснал в социалния си профил серия от фотографии. От снимките се вижда това, което Цветанов прави най-добре и най-професионално – сутрешна физзарядка.

Хейтът към бившия втори в ГЕРБ е огромен, а един от потребителите в социалните мрежи находчиво отбелязва: „След като му се развали асансьора, се чекне на крайбрежната алея“. Самият Цветанов уточнява за историята, че на снимките е заедно с водача на листата на 5 МИР Видин и член на Изпълнителния съвет на Републиканци за България Огнян Ценков.

Междувременно социолозите вече не ловят Цецовата партия „Републиканци за България“, от която се отказаха и спонсорите братя Вълневи. Според най-големите агенции Цветанов и формацията му нямат шансове да стигнат 1 процент, а този път бумът с купуване на цигански гласове няма как да се случи.

Ще завършим с още няколко коментара от социалните мрежи на тези неповторими фотографии, показващи какви пердета има по нашите земи. „Цеко, много ти оди разчекнат в червени шорти! Ашколсун!“, „Тези хора наистина ли не се усещат колко нелепо е това?“

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html