сряда, 1 май 2024 г.

Секси журналистка: Пълна глупост е Чехия и Дания да играят в Баку

 

Шарка Пекова, спортна журналистка и блогърка от Чехия, изрази недоумение от решението на УЕФА Чехия и Дания да играят в Баку.
„Вярвах, че сте стигнем до 1/4-финалите. Прогнозата ми беше 2:1. Нашият отбор притежава много силен дух и това е много по-важно от имената на отделните футболисти. Бях на стадиона Будапеща, а мачът с Нидерландия (2:0) определено бе един от най-добрите, на които съм била. Феновете ни бяха като братя и сестри по трибуните. Футболът ни обедини в едно семейство и беше невероятно“, пресъздава атмосферата пред „Спорт-Експрес“ знойната Шарка. А дали е реалистично Чехия да стигне до финала?
„Най-добрият вариант е да бъдеш в ролята на аутсайдер. Никой не очаква много от Чехия. В Топ 8 сме и може да направим нещо още по-голямо. Сега националният отбор е в отлично настроение, изпълнен със сили и желание за победа. Срещу Дания ще бъде много трудно, най-голямата мотивация за съперника е това, което се случи с Кристиан Ериксен. Но аз съм крайно недоволна от мястото, на което ще се играе срещата. Баку е много далеч и за двата отбора. Ако трябва да съм честна – това е пълна глупост“, откровена е Пекова.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html