събота, 27 април 2024 г.

Венци Мицов: Партиите казват „какво“, но не казват „как“

„Отдавна политически кампании няма. Предизборни пък да не говорим. Постоянно чета политически програми за култура, няма какво да говорим, няма експертен дебат, остава един малоумен шоубизнес. След 20 дни ще дойдат едни хора да ни управляват, а те нямат представа какво друго ще направят и си хвърлят едни термини като  изчегъртване. Политиката е едно просто представителство, трябва да има всякакви хора в политическите партии. Не в това е бедата, a че политическите партии казват „какво“, но не казват как“. Това заяви музикантът от „Хиподил“ Венци Мицов пред BGonAir.

„Политиката е шоубизнес. Нямаме експертен дебат и е важно какъв е трендът. Защото в България политиката следва тренда. Всички, които се хвърлят да играят и да влязат в парламента, играят с настроенията на избирателите. Настроенията са, че трябва да се разбият злоупотребите на предишното управление, и няма експертен разговор какво ще се случи след това“, каза още музикантът.

„То е видно какво се опитват да направят – „Ние сме едни от вас“, ама то не е така. Видно е, че вие не сте хора от народа, а сте канцеларски зомбита, няма да стане така, то е смешно“, коментира Венци Мицов. Според него много хора бягат от политиката по обясними причини. „Кадърните хора бягат от тая кална яма. Според мен търсенето определя предлагането, ако хората не търсеха това, нямаше да се ловят. Нямам надежда, че нещо прекрасно ще се случи“, категоричен е той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html